Dostarczamy całościowe rozwiązania dla wszystkich punktów zbiorowego żywienia w Łodzi i okolicach, na każdym etapie istnienia profesjonalnej kuchni – od pomysłu do pełnej funkcjonalności.
KONCEPCJA
Opracowujemy koncepcje zawierające rozkład funkcjonalny pomieszczeń, dobór urządzeń, zapotrzebowanie na media, zgodne z SANEPID i BHP.
PROJEKT TECHNOLOGICZNY
Tworzymy projekt technologiczny zawierający dokładny plan rozmieszczenia urządzeń wraz z wytycznymi branżowymi dla mediów (woda, kanalizacja, gaz, prąd) z zatwierdzeniami rzeczoznawców SANEPID, BHP. Pomagamy uzyskać niezbędne odstępstwa od przepisów.
PROJEKT WYKONAWCZY
Przygotowujemy projekt wykonawczy z precyzyjnymi wytycznymi dla ekip branżowych pozwalający uniknąć wielu niepotrzebnych błędów i uciążliwych poprawek na etapie montażu.
NADZÓR
Sprawujemy nadzór nad wykonawcami branżowymi w celu zapewnienia usytuowania wszystkich mediów zgodnie z projektem technologicznym, co skraca i ułatwia finalny montaż kuchni.
MONTAŻ
Fachowy montaż końcowy wyposażenia wraz ze sprawdzeniem, uruchomieniem i wstępnym szkoleniem personelu.
SERWIS
Serwis gwarancyjny i pogwarancyjny urządzeń gastronomicznych.
SZKOLENIA
Specjalistyczne szkolenia pracowników zarówno z obsługi poszczególnych urządzeń gastronomicznych jak i technik pracy.
SPRZEDAŻ
Prowadzimy ciągłą sprzedaż urządzeń i akcesoriów gastronomicznych wszystkich najlepszych polskich producentów.
Zapraszamy do naszego biura w Łodzi lub do kontaktu telefonicznego 42 676 75 40