Dostarczamy całościowe rozwiązania dla wszystkich punktów zbiorowego żywienia w Łodzi i okolicach, na każdym etapie istnienia profesjonalnej kuchni – od pomysłu do pełnej funkcjonalności.

KONCEPCJA
Opracowujemy koncepcje zawierające rozkład funkcjonalny pomieszczeń, dobór urządzeń, zapotrzebowanie na media, zgodne z SANEPID i BHP.
PROJEKT TECHNOLOGICZNY
Tworzymy projekt technologiczny zawierający dokładny plan rozmieszczenia urządzeń wraz z wytycznymi branżowymi dla mediów (woda, kanalizacja, gaz, prąd) z zatwierdzeniami rzeczoznawców SANEPID, BHP. Pomagamy uzyskać niezbędne odstępstwa od przepisów.

PROJEKT WYKONAWCZY
Przygotowujemy projekt wykonawczy z precyzyjnymi wytycznymi dla ekip branżowych pozwalający uniknąć wielu niepotrzebnych błędów i uciążliwych poprawek na etapie montażu.

NADZÓR
Sprawujemy nadzór nad wykonawcami branżowymi w celu zapewnienia usytuowania wszystkich mediów zgodnie z projektem technologicznym, co skraca i ułatwia finalny montaż kuchni.

MONTAŻ
Fachowy montaż końcowy wyposażenia wraz ze sprawdzeniem, uruchomieniem i wstępnym szkoleniem personelu.

SERWIS
Serwis gwarancyjny i pogwarancyjny urządzeń gastronomicznych.

SZKOLENIA
Specjalistyczne szkolenia pracowników zarówno z obsługi poszczególnych urządzeń gastronomicznych jak i technik pracy.

SPRZEDAŻ
Prowadzimy ciągłą sprzedaż urządzeń i akcesoriów gastronomicznych wszystkich najlepszych polskich producentów.
Zapraszamy do naszego biura w Łodzi lub do kontaktu telefonicznego 42 676 75 40